Palamós

Camping Cala Gogo ligt vlakbij de badplaats Palamós. Gelegen aan het noordelijke uiteinde van een grote baai is dit één van de vakantieparadijzen van de Costa Brava. Deze relatief rustige plaats staat garant voor een heerlijke familievakantie. Ontdek hier wat u in deze plaats kunt zien en doen.

Strand
Palamós staat bekend om haar lange zandstrand. Ook vindt u er kleinere baaitjes, waar u geniet van de rust en stilte: S’Alguer, La Fosca en Castell. Verschillende aanbieders stellen u in staat om te duiken, een rondvaart te maken of een andere vorm van watersport te beoefenen. Douches, toiletten en kleedkamers zorgen ervoor dat u in maximaal comfort van het strand kunt genieten.

Bezienswaardigheden
Al kent Palamós heel wat moderne bouwwerken die aan de toeristische industrie zijn gerelateerd, u vindt er ook genoeg resten uit het verleden. De machtige verdedigingswerken die de stad vroeger tegen aanvallen beschermden, bijvoorbeeld. Of de gotische kerk van de plaats, de Santa María del Mar. Een prettige manier om deze en andere bezienswaardigheden in Palamós te bekijken is door in de toeristische trein te stappen.

Activiteiten
Met gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar is het geen wonder dat Palamós in trek is bij liefhebbers van het buitenleven. Het prettige klimaat nodigt ook uit tot sportieve activiteiten. Op de Camping Cala Gogo kunt u kayaks lenen, tennissen en fietsen huren. In Palamós en de directe omgeving kunt u o.a. zeilen en karten.