Costa Brava

Met 300 zonnige dagen per jaar is de Costa Brava een ideale bestemming voor zonaanbidders en liefhebbers van het buitenleven. Dit is het de noordelijkst gelegen Spaanse kustlijn aan de Middellandse Zee en een perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. Met Camping Cala Gogo als uw tijdelijke thuisbasis zult u zich nooit vervelen.

Stranden 
Camping Cala Gogo ligt aan een schitterende baai met een lang zandstrand. Aan dit strand ligt een aantal interessante badplaatsen, waaronder Palamós. Voorbij de zuidelijke kaap ligt Platja d’Aro, een andere gezellige strandplaats met een gezellige sfeer. Met voldoende douches, toiletten en kleedkamers, gekoppeld aan een breed horeca-aanbod, kan het hele gezin comfortabel van het strand genieten.

Bezienswaardigheden
Mocht u het strand willen afwisselen met bijvoorbeeld een dagtochtje, dan heeft u hier voldoende bestemmingen voor. Aan de kust, maar ook in het achterland vindt u een groot aantal bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld eens de middeleeuwse stad Pals, het schilderachtige kunstenaarsdorpje Cadequés of het sfeervolle Girona met een oude Joodse wijk en indrukwekkende musea.

Activiteiten
Met zo’n prettig klimaat beoefenen zowel de lokale bewoners als vakantiegangers hier allerlei takken van sport. Huur een fiets op de camping en leg prachtige routes af, volg een duikcursus of stap in een kart om het tegen uw vrienden en/of kinderen op te nemen. Ook de waterpretparken nodigen uit tot genieten van het buitenleven.